Ajuntament de Benaguasil

Amparo, Noelia i Jose Antonio, nous representants de les festes de Sant Josep

7 junio, 2016

Benaguasil ja té representants per a les Falles de 2017. Va ser en un acte celebrat al Saló de Plens on l’alcalde va revelar el nom de les escollides a ostentar el càrrec de fallera major, fallera major infantil i president infantil. I ho va fer a través d’una trucada telefònica.

El primer a rebre la trucada va ser el xiquet, Jose Antonio Ferrer Pérez, que pertany a la comissió de la Espardenyada. Acte seguit i enmig d’una gran expectació, l’Alcalde va obrir el sobre amb el veredicte del jurat que va entrevistar i  avaluar a les dos candidates presentades, resultant escollida la xiqueta Noelia Domínguez Lis, fallera de la comissió Carrer de Llíria. En conèixer el nom de l’elegida el públic present a la sala de plens va esclatar en goig.

L’última trucada va ser la realitzada a la fallera major, Amparo Molins Andújar, que pertany a la falla del Peñot i que no va poder contenir l’emoció ni l’entusiasme en ostentar el màxim càrrec al qual aspira una fallera.

L’elecció de les falleres i president infantil va comptar amb la presència també de Pascual Ferrer, president de la JLF, així com de nombrosos fallers que van voler viure en primera persona un dels moments més especials per a les falles de Benaguasil, sobretot l’entrada al plenari de les corts d’honor de les noves falleres majors, així com de les absolutes protagonistes de la nit que, visiblement nervioses i emocionades, van fer la seua primera aparició en públic.

Last modified: 7 junio, 2016

Deja un comentario

Translate »